Голова Маріупольської ТВК погрожує членам комісії кримінальними справами

Неділя, 25 жовтня 2015, 04:11

У зв’язку з відмовою приймати виборчі бюлетені надруковані з помилками, голова Маріупольської ТВК погрожує 9 членам комісії кримінальними справами.

Як повідомляє кореспондент "Української правди" із місця події, члени міськвиборчкому отримують від голови ТВК Ірини Юріної SMS-ки з погрозами про кримінальну відповідальність, у разі, якщо вони не погодяться прийняти надруковані з помилками бюлетені для проведення виборів.

текст SMS з погрозами

Як відомо, Маріупольський міськвиборчком відмовився приймати виборчі бюлетені, надруковані в друкарні газети "Приазовский рабочий", що належить компанії СКМ Ахметова. Таке рішення було прийнято через знайдені розірвані бюлетені, а також помилки в них.

 В бюлетенях наплутали з назвами партій. Фото Анастасії Рінгіс, УП

При цьому вони заявили, що залишатимуться у приміщенні друкарні до 8 ранку з метою не допустити вивезення цих бюлетенів до початку голосування. Вони підозрюють, що існує інший уже готовий комплект бюлетенів, що буде використаний для фальсифікацій.

Також повідомляється, що на даний момент місцеві активісти збираються біля друкарні, щоб їх підтримати і захистити від можливого захоплення друкарні, а також попередити тиск на членів ТВК.

Внимание Мариупольцы !!!Срочно прошу всех подьезжать к типографии Приазовского Рабочего ,Николаевская 31 возле ДОСААФ...

Posted by Галина Геннадіївна Однорог on 24 жовтня 2015 р.

Фракція БПП уже заявила про зрив виборів у Маріуполі та збирається ініціювати у Верховній Раді зміни до законодавства, які дозволять провести голосування в Маріуполі одночасно з другим туром виборів міських голів 15 листопада, або в інший стислий термін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...