Штаб: На Луганщині - перемир'я і вибори

Неділя, 25 жовтня 2015, 07:52

На Луганщині протягом минулої доби дотримувався режим припинення вогню, у зв'язку із проведенням місцевих виборів підрозділи Збройних сил України посилили блокпости. 

Про це йдеться у повідомленні речника АТО у Луганській області Руслана Ткачука.

"На Луганському та Артемівському (Попаснянський район) напрямках дотримувався режим припинення вогню. Військовослужбовців військової служби правопорядку залучено до патрулювання, аби  запобігти провокаціям, можливим у зв’язку з проведенням виборів до місцевих органів самоврядування", - зазначив Ткачук.

Разом з тим 24 жовтня, за даними штабу АТО, співробітники Управління держохорони та МВС у ході проведення розшукових заходів на території колишнього Сєвєродонецького нсилікатного заводу виявили схованку зі зброєю та боєприпасами: один РПГ-26; 2 постріли до РПГ-7, 150 набоїв калібру 5,45 мм, одна димова шашка. 

Виявлене направлено до НДЕКЦ при ГУ МВСУ для дослідження.

Також у зоні АТО тривають роботи з обслуговування та відновлення високовольтних ліній електропередач в районі с. Кримське Новоайдарського району.

"У селах Камишеве, Колєсніковка Станично-Луганського району а також Оріхово-Донецьке, Кряковка, Трьохізбенка та у хуторі Калаус Новоадарського району мирним мешканцям роздано продуктові набори та тепла одежа. На Луганщині зусиллями військових інженерів триває розмінування місцевості", - повідомили у прес-центрі АТО Луганщини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News