Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині "мінували" виборчу дільницю

Неділя, 25 жовтня 2015, 16:12

У смт. Борівське (м. Сєверодонецьк Луганської області) невідомі повідомили про мінування будівлі, в якій розташовано дільничну комісію №441208.

Про це повідомили у ГМ "ОПОРА".

"Робота комісії була припинена на 45 хвилин з 14:15 до 15:00 у зв’язку з тим, що до комісії зателефонували і повідомили про мінування будівлі", - йдеться у повідомленні. 

Після приїзду та перевірки цього факту правоохоронцями, вибухівка не була знайдена і цей виклик був визнаний хибним. Голосування на виборчій дільниці продовжилось у штатному режимі.

Голова Сєверодонецької міської виборчої комісії Олександр Урядов повідомив, що до цього повідомлення про мінування жодних погроз членам ДВК не було і повідомлення про  мінування не вплинуло на хід голосування. 

Разом з тим ОПОРА повідомляє про можливий підкуп виборців у Сєверодонецьку:  на кількох виборчих дільницях (№ 162, 168, 170, 180, 181, 200) зафіксовано масові випадки, коли виборці приходять на дільниці з талончиками, голосують та віддають їх невідомим особам, що перебувають на вулиці біля виборчих дільниць.

"Кольорова гама талонів схожа з агітацією партії "Наш край", - зазначають в ОПОРІ.

Також виборець з талончиком на одній з дільниць (№181) зізналася, що ці талончики їй дали невідомі особи, що представилися від політичної партії "Наш край". Є підозри, що це може бути підкупом виборців, саме тому з цього факту вже є звернення до міліції.

Як зазначили в МВС області, до міліції надійшло звернення, що на виборчій дільниці на вул. Маяковського невідома особа видає талони виборцям, а також звернення про те, що біля Льодового палацу (пр. Радянський м. Северодонецьк)  проводиться агітація та розповсюджують гроші. Зараз тривають слідчі дії та перевірки по всім повідомленням до міліції. 

Фото ГМ ОПОРА
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування