Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Хмельниччині зафіксували організований підвіз виборців до дільниці

Неділя, 25 жовтня 2015, 16:36

У селі  Соколівка на Хмельниччині на дільниці № 681311 спостерігач "Опори" зафіксувала організований підвіз виборців на дільницю.

Про це повідомляється на сайті Громадянської мережі.

За словами спостерігача, автобус з людьми зупинився неподалік дільниці. Проголосувавши, виборці сідали назад у автобус. Деякі проходили далі, а потім знову поверталися до автобуса.

Спостерігач звернулася до правоохоронця, який був на дільниці, з проханням з’ясувати ситуацію.

Як пояснили міліціонеру люди біля автобуса, підвозять лише літніх людей, яким важко дістатися до дільниці самотужки. Однак представник "Опори" бачила, що з автобуса виходили люди доволі молодого віку.

 

В організації нагадали, що згідно з ч. 1-3 ст. 6 закону "Про місцеві вибори" участь громадян України у місцевих виборах є добровільною. Ніхто не може бути примушений до участі чи неучасті у місцевих виборах.

Місцеві вибори є вільними. Виборцям забезпечуються умови для вільного формування своєї волі та її вільного виявлення при голосуванні.

Застосування насильства, погроз, обману, підкупу чи будь-яких інших дій, що перешкоджають вільному формуванню та вільному волевиявленню виборця, забороняється.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...