У Чернігові на виборах мера лідирує діючий міський голова - екзит-пол

Понеділок, 26 жовтня 2015, 00:02

На виборах міського голови Чернігова лідирує чинний мер міста, кандидат від міської організації партії "Наш край" Олександр Соколов.

Про це свідчать дані екзит-полу Аналітичного центру "Соціомодус", який був проведений на замовлення фонду "Майбутнє Чернігова".

Так, згідно з оприлюдненими в неділю ввечері даними, за Соколова віддали свої голоси 35,4% виборців. Далі слідує кандидат від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Владислав Атрошенко - 21,6%. Потім - кандидат від "Батьківщини" Микола Миргородський - 11,5% і кандидат від Об'єднання "Самопоміч" Володимир Зуб з 10,4% голосами.

Таким чином, другого туру виборів уникнути не вдасться.

За даними екзит-полу, на виборах до Чернігівської міської ради лідирує партія "Наш край" з 26,5% голосів. Також 5% -й бар'єр на виборах до міськради подолали "БПП" з 16,5%, "Батьківщина" з 13,4%, "Самопоміч" з 7,4%, Радикальна партія з 6,3%, ВО "Свобода" з 6,2% і "ДемАльянс" з 5,3% голосів виборців.

Всього экзит-полом було опитано 4941 виборців по кандидатам на посаду мера Чернігова і 4901 - по кандидатам від політичних партій до міської ради. Статистична похибка не перевищує 1,0%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News