Шахта "Краснолиманська": заступника гендиректора забрали люди в балаклавах

Понеділок, 26 жовтня 2015, 08:31

Колектив шахти "Краснолиманська" заявляє, що заступника генерального директора держпідприємства Євгена Костенникова викрали.

"26 жовтня приблизно о 1:30 на "Краснолиманську" увірвалися озброєні люди", - говориться в повідомленні на сайті шахти.

"Один із БТРів під'їхав до воріт КПП-2, де в цей час чергували гірники. Зв'язавши шахтарів, озброєні люди перекрили виїзд із території підприємства. У цей же час друга машина з невідомими людьми проникла через інший вхід, вирвавши ворота за допомогою троса", - заявляє прес-служба ДП.

"За слова очевидців, люди в балаклавах, бронежилетах і зі зброєю зайшли в адміністративний корпус і піднялися на третій поверх. Зламавши двері в кабінеті директора, вони викрали Євгена Івановича Костенникова, заступника генерального директора. Після чого одразу ж вийшли", - говориться в нічній заяві.

Пізніше на місце подій приїхала міліція.

16 жовтня повідомлялося, що гендиректора ДП " Вугільна компанія "Краснолиманська" Костянтина Кисельова викрали під власним будинком, але пізніше з’ясувалося, що його затримали правоохоронці.

Краматорський міський суд обрав для керівника "Каснолиманської" запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

За даними прокуратури, Кисельов незаконно заблокував, а згодом заволодів власністю ТОВ "Краснолиманська" на загальну суму майже 300 млн гривень, а також вів незаконний видобуток кам'яного вугілля.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування