У Кривому Розі за хабарництво затримано керівників двох районних відділів ДМС

Вівторок, 27 жовтня 2015, 02:22

Правоохоронці припинили діяльність "сімейного корупційного підряду" у Криворізькій ДМС

Про це йдеться у повідомленні управління зв’язків з громадськістю ГПУ.

Співробітниками прокуратури Південного регіону України спільно з Криворізьким відділом протидії злочинності в сфері економіки ГУ МВС України в Дніпропетровській області затримано начальника одного з районних відділів державної міграційної служби та заступника начальника такого ж відділу в іншому районі міста – рідних брата та сестру.

Близькі родичі створили такий собі "сімейний корупційний підряд" по вимаганню та одержанню хабарів від громадян, які потребували послуг міграційної служби (оформлення та видачі паспортів, внесення в них необхідних даних тощо).

Під час проведення обшуків за місцем роботи чиновників та у належних їм об’єктах нерухомості вилучено грошові кошти, у тому числі в іноземній валюті на загальну суму понад 500 тис грн.

Обом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

За поданням прокуратури судом їм обрано запобіжний захід у виді взяття під варту з можливістю внесення застави у сумі 826 тис грн.

Також, за клопотанням військової прокуратури вирішується питання про накладення арешту на квартири та автомобілі, що належать підозрюваним.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування