Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі закликав Труханова та Боровика "з'ясувати стосунки" у другому турі

Вівторок, 27 жовтня 2015, 20:32

Глава Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі пропонує чинному меру Геннадію Труханову, який, за попередніми даними, виграв вибори мера, "з'ясувати стосунки" з кандидатом Олександром Боровиком у другому турі.

На думку Саакашвілі, яку він озвучив на прес-конференції, результат у 52% Труханов отримав внаслідок фальсифікацій.

"Я припускаю, що Труханов міг би перемогти у другому турі. І більше того, у нього були б хороші шанси перемогти, все-таки чинний мер", - сказав губернатор.

Також він навів приклади деяких порушень, якими володіє штаб Боровика.

Глава Одеської області підкреслив, що очікує реакції правоохоронних органів, а також центральної влади, в тому числі президента, на події в Одесі.

Крім того, він додав, що до Одеси прибув кримінальний авторитет Ангерт, якому приписують зв'язки з Трухановим, для того, щоб врегулювати ситуацію з виборами.

Також свою прес-конференцію щодо порушень на виборах провів Боровик. Він повідомив, що його виборчий штаб володіє великою кількістю даних про порушення під час виборів та підрахунку голосів. І найближчим часом юристи Боровика оскаржать результати виборів у судовому порядку.

Як відомо, раніше штаб кандидата в мери Одеси Боровика заявив, що кандидат і команда не визнають результатів виборів.

А пізніше Боровик на своїй сторінці на Facebook заявив, що його суперник на виборах, який лідирує на виборах Одеського міського голови, Геннадій Труханов повинен або погодитися на другий тур, або вибори будуть визнані недійсними.

"Або буде другий тур, в якому замість кумів, в комісіях будуть волонтери, або будемо все перераховувати і переглядати з першого кола", - написав Боровик.

Як відомо, за даними паралельного підрахунку результатів голосування Громадянської мережі "Опора" на основі 100% оброблених протоколів на виборах міського голови Одеси лідирує чинний мер Геннадій Труханов, за якого проголосували 51,64% виборців.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування