Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Антикорупційному бюро вилаяли члена конкурсної комісії

Четвер, 29 жовтня 2015, 07:14

Заступник голови Антикорупційного Бюро України з оперативно-розшукової діяльності Анатолій Новак обізвав журналістку програми "Наші Гроші", члена Ради громадського контролю при Бюро та члена конкурсної комісії "скотиною".

Про це йдеться у публічному зверненні до керівника Антикорупційного Бюро від Ради громадскього контролю.

"... звертаємо вашу увагу на те що... Антикорупційне Бюро поповнилося і справжнім "хамом", людиною з низькими моральними якостями, яка отримала посаду вашого заступника із оперативно-розшукової діяльності. Це - екс-працівник спецпідрозділу "Альфа" Служби Безпеки України Анатолій Новак, який дозволив собі зухвало обізвати журналістку Алісу Юрченко, члена Ради громконтролю та члена однієї з конкурсних комісій", - йдеться у заяві Ради громконтролю НАБУ.

Як відомо, Аліса Юрченко є учасницею Ради громконтролю при НАБУ та входить до конкурсної комісії, що обирає співробітників ключового антикорупційного органу.

За результатами співбесіди із кандидатами на посаду начальника відділу по роботі зі свідками та заявниками Управління по роботі з громадськістю Аліса Юрченко виступила проти призначення протеже Анатолія Новака - Олексія Хижняка.

Активісти вважають "такі дії співробітника новоствореного антикорупційного органу – неприпустимими", а самого Новака – "негідним носити звання офіцера Збройних сил України".

Члени Ради вимагають від Артема Ситника, голови Антикорупційного Бюро, аби Новак "публічно вибачився перед Алісою Юрченко" та притягнення Новака до дисциплінарної відповідальності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...