Клімкіна викликають до Верховної Ради

Понеділок, 5 жовтня 2015, 11:12

Міністра закордонних справ Павла Клімкіна у середу чекатимуть у Верховній Раді для заслуховування інформації про результати переговорів у "нормандському форматі".

Про це розпорядився спікер парламенту Володимир Гройсман на погоджувальній раді у понеділок.

"У пятницю відбулися зустрічі в нормандському форматі в Парижі. Народні депутати мають почути з першоджерел, які були перемовини, що відбувалося, які домовленості досягнуті, в яких напрямках, щоби ніхто не міг спекулювати на цих темах. Я доручаю Апарату Верховної Ради запросити на середу міністра закордонних справ", - сказав він.

У свою чергу лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк зазначив, що також запрошує Клімкіна на зустріч із фракцією, оскільки у депутатів є багато запитань стосовно переговорів у Парижі.

"У нас немає іншої інформації ніж із преси. Парламентарі взнають, що вельмиповажана пані канцлер говорить, що закон про вибори на окупованих територіях має прийняти український парламент - а це нонсенс, і має перед тим бути погоджений із терористами. Олланд говорить, що спочатку - вибори, потім вам країну віддамо…", - зазначив Березюк.

"Тому запрошуємо міністра з конкретними поясненнями і протоколом чотиригодинної розмови найважливіших людей планети про Україну", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування