Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Контактна група може обговорити обстріл Троїцького в телевізійному режимі

Четвер, 8 жовтня 2015, 16:17

Представник країни в тристоронній контактній групі Леонід Кучма зазначає, що одиничний випадок з обстрілом блокпоста ЗСУ біля Троїцького на Луганщині можна обговорити і у віддаленому режимі.

Про це він сказав журналістам у Харкові в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми просто домовлялися, практичне рішення ухвалили на тристоронній групі: якщо загострення ситуації серйозне, то обов'язково повинні збиратися, поза чергою обговорити це питання. Ви бачите: сталося і все затихло. Ми можемо завтра в режимі телевізійному обговорювати це питання з представниками Донбасу - це цілком можливо, але сьогодні не заплановано такого засідання", - сказав другий президент України.

Кучма пояснив, що зібрати тристоронню контактну групу є проблемою.

"Ви ж розумієте, як це: приїхати туди з Луганська і Донецька. На це потрібен час", - пояснив він.

Як відомо, 7 жовтня у зоні проведення АТО бойовики порушили перемир'я - в районі населеного пункту Троїцьке протитанковими керованими ракетами був обстріляний український опорний пункт. Було поранено чотирьох військовослужбовців.

У штабі АТО зазначали, що рішення про припинення виконання "мінських домовленостей" через інцидент у Троїцькому не приймалося, продовження відведення зброї калібром менше 100 міліметрів залежатиме від рішення тристоронньої контактної групи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування