У Запоріжжі побили начштабу кандидата на пост мера від "БПП"

Вівторок, 10 листопада 2015, 23:52

У Запоріжжі невідомі побили начальника штабу кандидата на пост міського голови, депутата Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Фролова Володимира Піскового.

Про це Фролов повідомив на сторінці в Facebook.

"Був побитий начальник мого штабу Володимир Пісковий. Зараз він знаходиться в 5й лікарні, де йому надають допомогу. Троє покидьків напали на нього ззаду і збоку, били зі словами "це тобі за донецьких". Наразі за цим фактом працює міліція", - написав він.

Кандидат у мери пов'язав побиття Піскового з виборчою компанією і силами, які підтримують його конкурента у другому турі виборів - головного інженера комбінату "Запоріжсталь" Володимира Буряка.

"Мого опонента PR-машина Ахметова подає як білого і пухнастого. На жаль, все інше, що робить штаб Буряка, повністю в традиційному ахметовському стилі: погрози, шантаж, побиття, чорний PR, підкуп", - зазначив Фролов.

Він висловив сподівання, "що влада і правоохоронні органи розберуться зі спеціально завезеними тітушками від "Метінвесту" швидко і ефективно".

Дорогие запорожцы!Избирательная кампания давно приобрела криминальный характер. Отсутствие реакции местной власти и пра...

Posted by Николай Фролов on 10 ноября 2015 г.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на правоохоронні органи, Пісковий був побитий невідомими в районі одного з навчальних корпусів Запорізького національного університету.

На даний момент правоохоронці проводять перевірку за фактом нападу. Слідство встановлює тяжкість ушкоджень, який отримав потерпілий, а також визначається з кваліфікацією статті кримінального провадження.

Пізніше в штабі Буряка назвали неправдивою і провокаційною заяву Фролова про причетність до побиття Піскового.

"Ми офіційно заявляємо про те, що дана провокація штабу Н.Фролова є продовженням брудної наклепницької кампанії останніх двох місяців, спрямованої проти лідера виборчих перегонів в Запоріжжі В.Буряка", - йдеться в заяві, поширеній в ніч на середу.

У штабі зазначили, що пост Фролова "перейшов усі межі цинізму та етики передвиборної боротьби", а також заявили що він підлягає "оцінці з точки зору кримінального кодексу України, так як мова йде про свідомо помилковий донос".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування