Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі не претендує на посаду прем'єра - Кононенко

Середа, 11 листопада 2015, 08:18

Депутат від БПП Ігор Кононенко вважає, що у випадку ротації в уряді новим прем'єр-міністром буде представник партії "Народний фронт".

Про це він сказав в інтерв'ю Ліга.net.

Також Кононенко сумнівається, що головою уряду може стати керівник Одеської області, екс-президент Грузії Міхаіл Саакашвілі.

"Не знаю, чому обговорюється кандидатура Саакашвілі. Наскільки я чув, він не претендує на посаду прем'єр-міністра, працює в Одеській області, користується там великою підтримкою, і місцеві вибори це показали", - сказав він.

"Я думаю, що пану Саакашвілі треба дати можливість отримати вагомі позитивні результати в Одеській області, і тільки потім уже робити висновки", - заявив Кононенко.

Депутат нагадав, що на виборах 2014 року найбільшу довіру отримали дві партії – "Блок Петра Порошенко" і "Народний фронт", які стали основою коаліції.

"На тому етапі було досягнуто політичних домовленостей, у рамках яких спікером став представник нашої політичної сили, а прем'єром - представник НФ. У будь-яких варіантах я виключаю ситуацію, за якої прем'єр-міністром може стати представник не від Народного фронту. Це руйнує домовленості", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування