Понад 6 тисяч міліціонерів Київщини спробують стати поліцейськими

Середа, 11 листопада 2015, 10:41

Головне управління Національної поліції в Київській області планує провести переатестацію 6 тисяч співробітників до січня 2016 року.

Про це сказав начальник обласного управління Вадим Троян на прес-конференції, повідомляють "Українські новини".

Він зазначив, що 7 листопада після набуття чинності законом "Про Національну поліцію" 8 990 співробітників штатної чисельності обласного управління написали заяви про звільнення й про готовність пройти переатестацію.

1 889 співробітників переведуть в апарат Міністерства внутрішніх справ.

Решта співробітників зобов'язані будуть пройти письмовий конкурс, професійний тест і співбесіду. Також вони мають надати позитивні рекомендації з департаменту внутрішньої безпеки МВС, кадрової комісії й податкової інспекції.

"До кінця року, ми поставили собі мету, щоб всі 6 131 співробітник пройшли тести... і стали поліцейськими", - сказав Троян.

За його словами, 970 співробітників обласного управління, з яких 7 начальників райвідділів, уже отримали негативні рекомендації.

Троян зазначив, що змінюється також структура обласного управління поліції, а саме, 25 райвідділів об'єднуються в 12 базових органів.

Як відомо, 7 листопада в Україні створено Національну поліцію й ліквідовано міліцію, адже набув чинності закон "Про Національну поліцію". Того ж дня закон "Про міліцію" втратив чинність.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...