Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент сподівається на проєвропейський вибір Маріуполя і Красноармійська

Середа, 11 листопада 2015, 13:44

Президент Петро Порошенко терміново підпише рішення Верховної Ради про проведення 29 листопада місцевих виборів у Маріуполі та Красноармійську.

Про це він заявив на зустрічі з уже обраними 25 жовтня керівниками міст.

"Дуже важливо, що вчора за моїм наполяганням… Точніше ні – що Верховна Рада підтримала мою пропозицію щодо проведення виборів там, де вони не відбулися в жовтні. Я маю на увазі Маріуполь, Сватове, Красноармійськ", - сказав він і усміхнувся до заступника голови Адміністрації президента Костянтина Єлісеєва.

Він народжений в Донецькій області, у місті Красноармійськ, і "дуже наполягав, щоб там вибори теж відбулися", пояснив президент.

"Думаю, що це було дуже мудре рішення. Ми продемонстрували всьому світові наше відповідальне ставлення до волевиявлення громадян. І я тішуся тому, що в Маріуполі, Красноармійську крапку буде поставлено цими виборами", - сказав Порошенко.

"Я негайно підпишу закон, який вчора проголосувала Верховна Рада", - повідомив він.

"І ще раз наголошую, що як Гарант Конституції і гарант права мешканців цих міст обирати і бути обраним – я буду захищати їхні права незалежно від того, яку політичну силу вони підтримають. Але дуже сподіваюся на свідомий і проєвропейський вибір", - додав Порошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування