Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У російські ЗМІ потрапила інформація про нову секретну зброю країни

Середа, 11 листопада 2015, 21:15

У сюжетах низки російських телеканалів, присвячених нараді у президента Росії з оборонної тематики, були продемонстровані засекречені дотепер системи озброєнь.

Цю інформацію підтвердив прес-секретар президента Дмитро Пєсков, передає російський "Інтерфакс".

"Дійсно, там деякі секретні дані потрапили в об'єктив камери, тому вони згодом були видалені. Сподіваємося, що такого більше не повториться", - сказав Пєсков журналістам, пояснюючи, чому ці кадри згодом зникли з сюжетів телеканалів.

На запитання, чи послідували якісь оргвисновки у зв'язку з таким витоком інформації, Пєсков сказав: "Поки мені невідомо про якісь заходи, але надалі ми, безумовно, здійснимо превентивні заходи, щоб цього більше не трапилося".

Як відомо, кадри із зображенням наочних матеріалів за програмою "Статус-6", призначеної для завдавання "гарантованого неприйнятного збитку" з радіоактивним зараженням, потрапили в ефір центральних каналів 9 листопада.

Принцип дії і тип пристрою по зображенню визначити важко - це може бути як торпеда з ядерною боєголовкою, так і безпілотний підводний апарат, пише SLON.

В якості носія "Статусу-6" визначені атомні підводні крейсери, які, як повідомлялося, будуть використовуватися для запуску роботів-безпілотників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування