Одностатевих шлюбів в Україні бути не може - Гройсман

Четвер, 12 листопада 2015, 11:27

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман переконаний, що одностатеві шлюби не буде легалізовано в Україні.

На цьому він наголосив у зв’язку з ухваленням Верховною Радою поправки до трудового законодавства, яка забороняє дискримінацію у трудових відносинах за ознакою сексуальної орієнтації.

"Ми виступаємо з вами за сімейні цінності і ні в якому разі, - я чую якісь фейки, які говорять про те, що в Україні можуть бути хоч якісь одностатеві шлюби. Не дай Бог, щоб це відбулось, і ми ніколи це не будемо підтримувати", - заявив Гройсман, закликаючи депутатів підтримати законопроект №3442.

"Ми говорили сьогодні з прем’єр-міністром – і очевидно, що нам потрібно утверджувати сімейні цінності. І я думаю, що може з’явитися в уряді спеціально уповноважена людина з питань сім’ї і сімейних цінностей", - додав він.

За його словами, підтримуючи заборону дискримінації осіб, які належать до сексуальних меншин, парламент лише демонструє: "Ми здатні виконати зобов’язання перед світом і ми готові бути частиною цивілізованого європейського світу".

Після позитивного голосування спікер подякував депутатам за "розуміння" і наголосив:

"І ще раз підтверджую, що сімейні цінності для нас є основними. І жодних однополих браків в Україні бути не може. Це моя позиція і більшості депутатських фракцій українського парламенту і парламентарів".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...