Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березюк скаржиться, що "безвізовими" законами відволікають від важливого

Четвер, 12 листопада 2015, 11:50

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк вважає, що парламент втягнули в дискусію щодо законів про безвізовий режим, щоб не займатися важливішими речами.

Про це він заявив у кулуарах Верховної Ради.

"Називати когось дрімучими і забобонними - це говорити про себе. Не можна це робити. Нас втягнули в цю дискусію не тому, що (це) візові закони, через це візи не дадуть і не заберуть", - зазначив лідер фракції "Самопоміч".

"Нас втягнули в дискусію, щоб ми з вами не займалися дуже важливими речами - тим, що в Україні не розвивається економіка, немає податкового кодексу і немає бюджету", - заявив Березюк.

"Ви розумієте, що бюджет принесуть 29 грудня і тоді ви будете нас запитувати: що ви робили? – а ми скажемо, що дискутували дуже важливі речі", - обурився він.

Лідер фракції "Самопоміч" також повідомив, що дискусії щодо прийняття держбюджету на наступний рік розпочнеться з 1 грудня.

"Ми сказали Яценюку, якщо протягом цього місяця ми цього (проект бюджету - ред.) не отримаємо, це буде катастрофою. Він сказав, що 1 грудня ми почнемо публічну дискусію про бюджет. Було б дуже добре", - підкреслив Березюк.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування