Внаслідок атак бойовиків загинули 5 бійців АТО, чотирьох поранено - штаб

Субота, 14 листопада 2015, 11:50

За добу, що минула, внаслідок бойових дій 5 українських військовослужбовців загинули, 4 – отримали поранення.

Про це на брифінгу 14 листопада повідомив  речник АП з питань АТО Андрій Лисенко. 

За його даними, протягом п'ятниці відбулися 3 ворожі провокації із застосуванням стрілецької зброї.

"Це сталося у м. Щастя та на Бахмутській трасі (поблизу с. Новотошківське)", -  зазначив Лисенко. 

 

"На донецькому напрямку на Світлодарській дузі було тихо, у Зайцевому та Майорську відбулося кілька провокацій. Натомість на південно-західній околиці Горлівки і вздовж лінії фронту до Ясинуватої вчора було надзвичайно неспокійно: біля Верхньотерцького відбувся інтенсивний бій сил АТО з окупантами, які атакували укріплені позиції сил АТО", - повідомив він.  

Ворог наступав з сусіднього с. Красний Партизан, що розташоване на стратегічно важливій автодорозі Горлівка – Донецьк. Також ворожі обстріли українських позицій зафіксовано у сусідніх селищах – Новгородському та Новоселівці Другій.

Ввечері серія ворожих провокацій прокотилися вздовж усієї лінії фронту Авдіївка – Опитне – Піски – Красногорівка – Мар’їнка.

"Здебільшого окупанти розташовувалися у прилеглих житлових кварталах Донецька та використовували стрілецьку зброю і гранатомети. Водночас поблизу Авдіївки противник провів півгодинний обстріл з 82-мм мінометів. А у Красногрівці зафіксовано роботу БМП-2 бойовиків в бік позицій сил АТО", - додав Лисенко. 

На маріупольському напрямку ввечері окупанти відкривали вогонь по наших позиціях біля с. Ломакине та Широкине (обидва на східній околиці Маріуполя). Важке озброєння ворог не застосовував.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування