Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві за день до виборів поміняли главу міськвиборчкому

Субота, 14 листопада 2015, 13:37

Центрвиборчком вніс зміни в керівництво Миколаївської міської виборчої комісії, ввівши до її складу нового голови - Дарину Овчинникову напередодні виборів.

Про це повідомляє НикВести з посиланням на прес-службу ЦВК.

Постанова про заміну голови Миколаївського міськвиборчкому було прийнято в п'ятницю, 13 листопада.

Центрвиборчком розглянув звернення Миколаївської міської організації партії "Наш край" і погодився здійснити заміну з Дмитра Жовнерика на Овчинникову.

У неділю, 15 листопада, в Миколаєві відбудеться другий тур виборів мера, таким чином, голова міськвиборчкому був замінений фактично напередодні дня голосування.

Раніше Овчинникова обіймала посаду секретаря Миколаївського облвиборчкому, проте в той же день, 12 листопада, партія "УДАР" внесла до ЦВК подання на її заміну.

Тепер секретарем облвиборчкому є Руслан Линів, який в 2014 був заступником голови 130 окружної виборчої комісії на позачергових виборах президента України.

Згідно із законодавством, повноваження голови комісії набирають чинності після прийняття ним присяги на засіданні відповідної комісії. Таким чином, до прийняття присяги обов'язки голови комісії продовжує виконати Жовнерик.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування