Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ложкін: Григоришин хотів очолити Адміністрацію президента

Субота, 14 листопада 2015, 15:39

Бізнесмен Костянтин Григоришин хотів очолити Адміністрацію президента Порошенка, заради чого готовий був навіть змінити російський паспорт на український.

Про це в інтерв'ю ZN.UA заявив нинішній глава АП Борис Ложкін.

"У мене інформація від трьох дуже надійних людей, не пов'язаних між собою ... Ви будете сміятися, я, власне, сам сміявся, коли почув про це вперше, але пан Григоришин з якоїсь причини вирішив, що він повинен бути главою Адміністрації президента, заради чого готовий прийняти українське громадянство ", - сказав Ложкін.

Цим він пояснює конфлікт з Григоришиним. "Він, в принципі, людина, яка дуже високо себе цінує. Правда, якщо він доведе країну приблизно до того ж стану, до якого вже довів власний бізнес, мені буде дуже шкода Україну", - сказав глава АП.

Другою причиною конфлікту з бізнесменом він назвав те, що Григоришину "не подобалося те, що я не підтримую його прагнення впливати на процеси в українській енергетиці".

Нагадаємо, в інтерв'ю "Українській правді" Григоришин заявив, що Ложкін займається кадровою політикою разом з рестораторами, лузерами або шахраями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...