Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція перевіряє, чому виборців у Краматорську звозили на автобусах

Понеділок, 16 листопада 2015, 09:45

Під час другого туру виборів мера в Краматорську 15 листопада виборців на дільниці підвозили спеціальними автобусами з табличкою "Вибори".

Про це повідомляється у сюжеті "Громадського ТБ Донбасу".

Пасажири одного з автобусів підтвердили, що він безкоштовний, їздить по вулицях і запрошує поїхати на дільницю. При цьому вони запевнили, що голосувати за того чи іншого кандидата від них не вимагали.

У свою чергу директор департаменту з питань внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Меланченко заявив, що відомство не втручається у це питання.

"Ми не втручаємося у виборчий процес, а прекрасно розуміємо, що тут відбувається. Якщо хтось із добрих намірів, хтось пустив тут маршрут, звичайно, це хороший позитивний момент, але все-таки є якийсь елемент негативності", – сказав він.

Начальник відділу поліції Краматорська Віталій Максимов заявив, що офіційного звернення до правоохоронців з приводу підвозу не було, проте поліція все ж проводить перевірку цього факту.

"Ми постійно моніторимо всі події, самі зафіксували і проводимо перевірку. При виїзді на місце цих автобусів не було зафіксовано. Перевіряємо, встановлюємо номерні знаки, кому належать", – сказав він.

За даними екзит-полу соціологічного центру "Соціомодус", у Краматорську на виборах мера перемагає депутат Верховної Ради від БПП Максим Єфімов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування