Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путіну не давали забути про Україну на G20

Понеділок, 16 листопада 2015, 17:05

Тема України на тлі терактів в Парижі і ситуації в Сирії не зникала з порядку денного на саміті G20.

Про це розповів президент Росії Володимир Путін, передає "РИА Новости".

"Що стосується обговорення теми України, то так, дійсно, це само собою зрозуміло, мені здається, нічого тут дивного немає після трагічних подій в Парижі, після краху нашого літака, щодо якого ще багато неясностей, звичайно, перш за все, говорили про ці проблеми. Але, тим не менш, українська тематика, вона не сходила з порядку денного", - заявив Путін на підсумковій прес-конференції.

"Я з колегами, практично з усіма, з ким говорив у двосторонньому форматі, обговорював ці питання, і ця тема (України – ред.) не забута", - додав Путін.

Говорячи про Україну, Путін висловив надію, що нової ескалації на Донбасі не буде.

"Ми виходимо з того, що вистачить і витримки, і розуму, і відповідальності у тих людей, від яких це залежить, і ми не будемо спостерігати деградацію ситуації на південному сході України", - сказав Путін.

Він заявив, що РФ сподівається, що фактичне перемир'я, "якого вдалося добитись великими зусиллями, не буде порушено, а навпаки, воно сприятиме розвитку політичного процесу".

Як відомо, Путін на G20 провів низку двосторонніх переговорів, у тому числі. На полях саміту двічі мав короткі розмови з президентом США Бараком Обамою.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування