У Миколаєві досі не зареєстрували Сєнкевича мером

Середа, 18 листопада 2015, 11:01

Миколаївська виборча комісія досі не зареєструвала міським головою Олександра Сєнкевича.

Про це повідомляє спостерігач Громадянської мережі Опора.

Так, на засіданні Миколаївської міської виборчої комісії 17 листопада були розглянуті документи, які подав обраний у другому турі 15 листопада Миколаївським міським головою Олександр Сєнкевич.

Однак, як пише Опора, з’ясувалося, що, окрім того, що у своїй заяві він невірно вказав свою посаду (назвав себе головою Миколаївської міськради), поданий ним комплект документів виявився неповним.

Так, Сєнкевич повинен був подати, серед іншого, копію трудової книжки із записом про звільнення з роботи (посади), несумісної з посадою міського голови, засвідченої у порядку, встановленому Законом України "Про нотаріат"; заяву про невиконання роботи (незайняття посади), несумісної з посадою міського голови; заяву про відсутність представницького мандата.

Але цих документів подано не було, вказує Опора.

Відповідна постанова ЦВК дає 20 днів на подачу цих документів, але в данному випадку терміни стислі – не пізніше 24 листопада повинна відбутися перша сесія Миколаївської міської ради сьомого скликання, на якій обрані депутати та міський голова повинні прийняти присягу.

На цей час Миколаївський міськвиборчком зареєстрував всіх 54 обраних депутатів Миколаївської міської ради.

На вже згаданому засіданні ТВК були зареєстровані останні два депутати – Ігор Дятлов, номер перший у списку місцевої організації "Опозиційного блоку" і другий учасник другого туру виборів Миколаївського міського голови, а також Тетяна Суслова, обрана від місцевої організації партії "Об’єднання "Самопоміч", яка стала депутатом через відмову Олександра Сєнкевича, переможця мерських перегонів, від реєстрації. Інші 52 депутати були зареєстровані Миколаївською міською виборчою комісією ще 10 листопада.

Як відомо, 16 листопада Миколаївський міськвиборчком за підсумками підрахунку 100% протоколів оголосив кандидата від "Самопомочі" Олександра Сєнкевича мером міста.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...