Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Загиблий в Сирії російський контрактник повідомляв про напад на нього

Понеділок, 2 листопада 2015, 00:26

Загиблий в Сирії російський контрактник Вадим Костенко, можливо, в день смерті повідомив, що його "відправили охороняти прожектори", а потім сказав, що на нього напали.

Про це пише "Дождь".

"Сусіди, які спілкуються з батьком загиблого, без камери розповідають: у день смерті його відправили охороняти якісь прожектори. Через деякий час він телефоном повідомив про напад", - з'ясував журналіст "Нової газети" Євген Тітов.

Окрім цього, за словами журналіста, "в день смерті Вадим дзвонив односельчанину Юрію Висоцькому і говорив, що через тиждень повернеться додому".

Побажав залишитися неназваним близький родич Костенко, який оглядав тіло військового, розповів, що на ньому багато пошкоджень.

"Ніс вм'ятий, переламаний, ліва сторона біля скроні - вм'ятина ввігнута, удар якийсь був нанесений. Вухо все синє, було відразу напудрене, навіть в око насипали пудри. З лівого боку чимось склеєні вії. Все вивернуте - не те що вибита щелепа, а в ліву сторону вивернута, і з цього виверту вилізла кістка. Зашито починаючи від щелепи і пішов вниз прямо шов. Коли перекладали - хрумтить голова і шийні хребці всі зламані, голова падає, не тримається потилиця", - сказав співрозмовник.

Як повідомлялося, в Сирії загинув 19-річний російський контрактник Вадим Костенко родом з Кубані. Згідно з офіційною версією міноборони, він повісився.

Родичі Костенка не вірять в офіційну версію смерті, вказуючи на дивні травми на його тілі і голові.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування