Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На окуповані території Донбасу намагались ввезти товарів на 1,5 млн

П'ятниця, 20 листопада 2015, 13:04

За один день співробітники Служби безпеки блокували три спроби ввезення товарів до т.зв. "ДНР" на загальну суму понад півтора мільйона гривень.

Про це у п'ятницю інформує прес-центр СБУ.

В районі села Новолуганівка неподалік пункту пропуску "Зайцево" правоохоронці затримали два мікроавтобуси, які намагалися перетнути лінію розмежування поза встановленими пунктами пропуску. Авто збиралися доставити на тимчасово окуповану територію вантаж цигарок та дитяче харчування вартістю майже 800 тисяч гривень.

Біля Костянтинівки Мар’їнського району співробітники спецслужби зупинили вантажівку, яка рухалася у напрямку так званого "ДНР". Вона перевозила партію продуктів харчування, зокрема тушонку та паштет, вартістю майже 200 тисяч гривень.

У взаємодії з військовими співробітники СБУ блокували проїзд через блокпост у Волновасі вантажного автомобіля. Водій за підробленими документами протиправно перевозив товарно-матеріальні цінності загальною вартістю майже 600 тисяч гривень.

За іншими спробами незаконного ввезення вантажів на тимчасово окуповані терористами території триває перевірка походження товарів та встановлюються організатори, зазначають в СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...