Метрополітен нагадав, як працює у центрі Києва на річницю Революції Гідності

Субота, 21 листопада 2015, 10:21

У суботу,  21 листопада з 8:00  до 14:00 вхід та вихід зі станції "Хрещатик" до вулиці Інститутської та до вулиці Городецького не працюватиме.

Про це повідомили у прес-службі столичного метрополітену.

"В залежності від пасажиропотоку, можуть бути обмеження на вхід на станціях "Хрещатик" (до вулиці Хрещатик), "Майдан Незалежності" та "Арсенальна", - додали у прес-службі. 

Учасників масових заходів просять врахувати зміни при плануванні власних маршрутів, а також слідкувати за оголошеннями на ескалаторах.

Як відомо, 21 листопада Україна відзначає другу річницю Революції гідності, яка стартувала з протестних акцій на Майдані Незалежності у центрі Києва. 

У столиці та містах України з цієї нагоди заплановано низку заходів:  о 10:00 у Києві відбулося покладання квітів та мітинг-реквієм, о 13:00 президент Петро Порошенко вшанує пам'ять загиблих та покладе квіти до хреста та візьме участь в закритому показі фільму "Зима у вогні" для сімей героїв Небесної сотні в кінотеатрі "Україна".

О 15:00 в Музейному провулку, 2Б почнеться захід "МАЙДАН: Існуємо. Пам'ятаємо. Вимагаємо", в ході якого заплановані демонстрація фільмів про Майдан, виступи сотників і організаторів Майдану. О 16:50 у кінотеатрі "Жовтень" відбудеться українська прем'єра документального фільму "Музей" Революція ".

О 19:00 в "Українському домі" пройде благодійний спектакль-перформанс "RеУКРНАЦІЯ. Перезавантаження нації" з нагоди річниці початку "Революції гідності".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування