Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві активісти з Майдану прийшли під Печерський райсуд

Неділя, 22 листопада 2015, 14:58

У Києві колона з близько 300 осіб - учасників масових заходів на Майдані Незалежності - прийшла під будівлю Печерського  райсуда. 

Про це повідомляють очевидці у соцмережах. Наразі будівлю суду зачинено та оточено бійцями спецпризначення.

Як повідомив у Твіттері Андрій Басевич, внутрішній двір суду не заповнений навіть наполовину, біля входу - кордон в повному захисті, багато хлопців у балаклавах і масках.

За даними Hromadske TV, серед активістів – прес-секретар Правого Сектору Артем Скоропадський та комбат добровольчого батальону ОУН Микола Коханівський.

"Учасники прийшли до суду через активіста "Свободи"- новообраного депутата Броварської міської ради Сергія Бойка - якого затримали  у ніч на 22 листопада. Причиною арешту силовики назвали події 31 серпня під Верховною Радою", - йдеться у повідомленні.

Наразі Бойка утримують у Подільському райвідділі МВС, а судитимуть його, ймовірно, у Печерському райсуді. 

 
 

Станом на 16:45 Сергій Бойко рішенням суду звільнений під особисте зобов'язання. У коментарі журналістам він повідомив, що за рішенням суду не має права залишати місце проживання (м.Бровари) без дозволу слідчого.

Також Бойко повідомив, що він звинувачується за ст.294, ч.2 - "організація масових заворушень" під Верховною Радою 31 серпня 2015 року.

 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...