Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ організує додаткові поставки дизпалива в Крим через режим НС

Понеділок, 23 листопада 2015, 01:46

У анексований Крим будуть організовані додаткові поставки бензину і дизельного палива через режим НС.

Дане рішення було прийнято на відеоселекторній нараді з питання електропостачання регіону, повідомляється на сайті Міненерго РФ.

"У рамках наради також було розглянуто питання можливого підвищеного попиту серед населення на світлі нафтопродукти. Поточний рівень запасів палива свідчить про відсутність ризиків... Враховуючи введений режим НС будуть організовані додаткові поставки бензинів і дизельного палива", - йдеться в повідомленні.

Також на нараді заступник міністра енергетики РФ Андрій Черезов зазначив необхідність складання графіків відключення споживачів.

Крім того, в ході наради були узгоджені дії по включенню в роботу резервних джерел енергопостачання та забезпечення їх паливом.

Як відомо, 22 листопада близько опівночі  поставки електроенергії в Крим з території України припинилися через підривів двох ЛЕП. Дві інших ЛЕП, які подають електрику на півострів,  були пошкоджені раніше.

Наразі енергосистема півострова працює в ізольованому режимі,  на території Криму введено НС

Після припинення постачання електрики на територію анексованого Криму у містах півострова виникли перебої з водопостачанням, опаленням, на автозаправках та біля банкоматів – черги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування