Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд дозволив передвиборну агітацію в Маріуполі та Красноармійську

Понеділок, 23 листопада 2015, 19:56

Київський апеляційний адмінсуд ухвалив рішення, яким дозволив усупереч постанові Центральної виборчої комісії передвиборну агітацію в містах Маріуполі та Красноармійську.

Про це повідомила народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Світлана Заліщук.

"Щойно виграли суд - тепер у Маріуполі та Красноармійську можна проводити агітацію всупереч постанові ЦВК, що таку агітацію на виборах 29 листопада забороняла", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок увечорі.

"Тепер усі продемократичні сили, які хочуть поборотися за владу в Маріуполі, отримали додаткову можливість донести свою думку до людей", - додала вона.

Як відомо, чергові вибори депутатів міських рад та міських голів у Красноармійську та Маріуполі Донецької області відбудуться 29 листопада 2015 року.

21 листопада група депутатів подала адміністративний позов до Київського апеляційного адмінсуду з вимогою скасувати постанову ЦВК про заборону агітації в Маріуполі і Красноармійську. Серед позивачів - члени міжфракційного об'єднання "Єврооптимісти" Олександр Черненко, Заліщук (БПП), Іван Крулько та Альона Шкрум ("Батьківщина").

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування