Наглядова рада "Укрнафти" обрала нових членів правління

Четвер, 26 листопада 2015, 23:39

26 листопада відбулося засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта", в ході якого були прийняті рішення про зміну складу правління компанії.

Як говориться в прес-релізі компанії, зокрема, достроково припинені повноваження членів правління Михайла Бакуненка, Михайла Гнипа, Олексія Куща та Наталії Доліної.

Повноваження Володимира Пустоварова було вирішено достроково припинити з 22 грудня 2015 року.

У свою чергу, були обрані троє нових членів правління.

Джерело в Кабміні повідомило "Українській правді", що новими членами правління стали Джонатан Попер - директор зі стратегії та планування, Крістофер Кокс - директор з видобутку і виробництва, Ірина Євець - фіндиректор.

Була відхилена кандидатура Анатолія Таранця через те, що в пакеті документів є біографія всіх кандидатів, а про Таранця були відомі лише ім'я та прізвище, тому голосувати за нього не могли.

Від групи "Приват" у зборах брали участь Михайло Кіперман і Уріел Цві Лейбер. Кіперман не став відповідати на питання про те, чи задоволені міноритарні акціонери результатами зборів. "Чимось так, чимось ні. Це було хороше зібрання", - сказав Уріел Цві Лейбер.

Також за інформацією "Української правди", Роллінс пропонував в правління чотирьох кандидатів. Одним з них був екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, але його кандидатуру напередодні відхилив Кабмін.

Кореспондент "УП" повідомляє, що перед зборами акціонерів у приміщення НАК "Нафтогаз України", де проходили збори Наглядової ради, прибув міністр енергетики Володимир Демчишин.

Як наголошується в прес-релізі, на засіданні було заслухано звіт голови правління "Укрнафти" Марка Роллінса про фінансовий стан компанії і причини формування заборгованості перед держбюджетом. Правлінню доручено залучити незалежного аудитора для проведення перевірки окремих аспектів фінансово-господарської діяльності "Укрнафти".

Джерело "УП" повідомляє, що з питання відсутності грошей на рахунках і боргів по податках Роллінс відмовився надавати звітність.

Крім того, наглядова рада вибрала ТОВ "ПрайсвотерхаусКуперс" для проведення незалежного аудиту фінансової звітності "Укрнафти".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування