Росія підтвердила затримання військових РФ в Україні

П'ятниця, 27 листопада 2015, 12:21

Внутрішні війська МВС РФ підтверджують затримання двох своїх військовослужбовців на території Луганської області України.

Про це повідомив РИА Новости керівник прес-служби ВВ МВС Росії Василь Панченков.

"Вчора група військовослужбовців внутрішніх військ слідувала потягом Москва - Владикавказ на збори в навчальний центр в Краснодарський край. По шляху проходження на станції Чертково, яка розташовується безпосередньо на ділянці кордону Росії з українським населеним пунктом Мілове, двоє військовослужбовців вийшли з вагона і, не побачивши ніяких явно помітних прикордонних знаків, повернули в бік української залізничної станції і опинилися на території України", - сказав він.

За його словами, кордон у цьому місці проходить по залізниці, дві станції, російська і українська, розташовуються навпроти.

Тому військовослужбовці опинилися по той бік кордону "ненавмисно, без злого наміру і без зброї, навіть не знаючи, що опинилися за кордоном, просто вийшовши з вагона".

"Прикордонники практично одразу ж біля перону зупинили військовослужбовців для перевірки документів. І до моменту відправки потяга не відпустили. До теперішнього часу вони залишаються на суміжній території, російською стороною вживаються заходи до їх повернення", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що прикордонники Луганського загону в районі пункту пропуску "Мілове" затримали за незаконний перетин держкордону двох росіян у формі Внутрішніх військ РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News