Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Євроюсті пройшла нарада з розслідування катастрофи МН17

Неділя, 29 листопада 2015, 06:43

Третє за рахунком координаційна нарада з розслідування аварії малайзійського лайнера рейсу МН17 відбулася в п'ятницю в Євроюсті в Гаазі за участю представників 12 країн.

Про це повідомила в суботу прес-служба Євроюсту, передає "Інтерфакс-Україна".

Як наголошується в комюніке, на нараді були представники "всіх залучених до кримінального розслідування країн". Вони обговорили хід впізнання жертв і складання інформації про них, а також хід кримінального розслідування за фактом аварії.

На зустрічі були присутні прокурори і слідчі з країн, що входять в утворену в 2014 році спільну групу з розслідування: Нідерландів, Австралії, України, Бельгії та Малайзії. А також з країн, громадяни, яких загинули в катастрофі: Великобританії, Німеччини, Філіппін, Канади, Нової Зеландії, Індонезії та США. Був також представлений Європол. Головував національний представник Нідерландів в Євроюсті Хан Морал.

У комюніке Євроюсту не говориться про подробиці розмови і про будь-які нові результати розслідування.

Катастрофа над Донбасом, в якій загинули 298 людей, сталася 17 липня 2014 року. Згідно з висновками технічного розслідування, літак був збитий ракетою "земля-повітря" системи ППО "Бук". Кримінальне розслідування триває.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування