Канада готова й далі тиснути на Москву через конфлікт на Донбасі

Неділя, 29 листопада 2015, 22:20

Канади готова й далі чинити тиск на Москву через конфлікт на Донбасі та всіляко допомагати Україні протидіяти сучасним викликам і загрозам.

Про це у ході зустрічі з президентом Петром Порошенком заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, повідомляє прес-служба глави держави. 

Згідно з повідомленням, Порошенко "акцентував увагу на важливості підтримки трансатлантичної єдності у питанні збереження санкцій щодо Росії до повного відновлення територіальної цілісності України".

"Джастін Трюдо запевнив у повній підтримці народу України у боротьбі за відстоювання незалежності, суверенітету та територіальної цілісності. Він наголосив на подальшій готовності Канади здійснювати тиск на Москву, а також усіляко допомагати Україні, зокрема, посилюючи здатність Збройних Сил України протидіяти сучасним викликам і загрозам", - йдеться у повідомленні.

Сторони обговорили питання спрощення візового режиму для громадян України, підкреслили важливість поглиблення партнерства, зокрема у торговельно-економічній та військово-технічній сферах.

Також співрозмовники відзначили необхідність оперативної підготовки до підписання двосторонньої угоди про зону вільної торгівлі. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування