Порошенко: Метастази СРСР досі отруюють життя

Вівторок, 1 грудня 2015, 10:29

Всеукраїнський референдум 1 грудня 1991 року став епохальною подією, що докорінно змінила історичну долю Українського народу.

Про це йдеться у привітанні Петра Порошенка з нагоди 24-річниці проведення референдуму про незалежність України.

Він нагадав, що на запитання "Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?" українці майже одностайно дали позитивну відповідь.

"Проте метастази колишнього СРСР і досі отруюють наше життя. Українці, які вважали, що навіки звільнилися від імперського минулого, нині змушені боротися проти спроб реваншу тоталітаризму", - заявив Порошенко.

Він зазначив, що як і 24 роки тому, Україна згуртована.  За словами Порошенка, зовнішня агресія та наш європейський вибір спонукають до активних дій і перетворень.

"Тому головним для влади й усього українського загалу є якнайшвидше впровадження необхідних для суспільства й держави змін, що наблизять нас до європейської спільноти. Уроки минулого та новітня історія переконливо доводять, що лише у єдності та злагоді запорука успіху. Щоденна праця кожного громадянина, звитяга наших доблесних захисників утверджують віру в нездоланність України", - йдеться у привітанні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування