Від Парасюка вимагає 100 тисяч побитий ним СБУшник

Четвер, 10 грудня 2015, 18:42

Заступник начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василь Пісний подав до суду на депутата Володимира Парасюка.

Про це на Facebook повідомила прес-служба Парасюка.

"Корупціонер і злочинець - заступник начальника головного управління "К" Служби безпеки України Василь Пісний подав до суду на Володимира Парасюка. Вимагає 100 тис. грн за нанесення моральної шкоди", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, позов стосується інтерв’ю Парасюка Львівській газеті "Експрес", де він "перелічив численні злочини генерала".

Як відомо, навесні 2014 року Василь Пісний очолював Департамент по боротьбі з економічною злочинністю МВС України. А 4 січня 2015 року він звільнився.

В ГПУ відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення Парасюком тілесних ушкоджень заступнику начальника головного управління по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Василю Пісному під час засідання парламентського комітету з питань боротьби з корупцією.

На цьому засіданні 19 листопада обговорювалися факти, які свідчили про невідповідність майна Василя Пісного його доходам. Парасюк ударив Пісного ногою в обличчя та плече після фрази останнього: "Та я зробив для революції набагато більше, ніж ви".

Пізніше Парасюк вибачився перед суспільством за бійку на засіданні антикорупційного комітету.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування