У Києві відкрили центр рекрутингу поліції

П'ятниця, 11 грудня 2015, 16:22

У Києві офіційно відкрився Центр рекрутингу Національної поліції, на базі якого проводитимуть відбір кандидатів на службу та переатестацію поліцейських.

У церемонії відкриття Центру взяли участь глава Нацполіції Хатія Деканоідзе і пПосол США в Україні Джеффрі Пайєтт, повідомляє прес-служба поліції.

Деканоідзе зазначила, що Центр рекрутингу займатиметься відбором претендентів на службу, їх атестацією, оцінкою і розвитком.

У Центрі з понеділка вже тривають співбесіди з кандидатами на службу в лавах поліції. Після цих співбесід вони будуть призначені на постійні посади.

У поліції запевняють, що комісії, які проводять співбесіди з претендентами, є незалежними і приймають незалежні рішення.

"Найголовнішим завданням для мене і всієї нашої команди є те, щоб ми повернули довіру людей і очистили наші лави", - сказала голоа Нацполіції.

Вона висловила подяку американським партнерам за допомогу у побудові сучасної української поліції.

Посол США в Україні зазначив, що вважає Центр ректрутингу Національної поліції "будівельним майданчиком, на якому постає нова Україна".

"На ньому створюється нова поліція, яка користується довірою громади", - заявив Пайєтт.

Він також висловив упевненість, що українське правоохоронне відомство досягне успіху у процесі реформування, оскільки проект Патрульної поліції є свідченням того, що Україна змінюється і що вона може створити інституції, вільні від корупції.

Щодня на базі Центру рекрутингу комп'ютерне тестування матимуть змогу пройти близько 600 осіб. Кожного дня проходитиме близько 300 очних співбесід. Їх проводитимуть 12 комісій, до складу яких входять від 6 до 8 членів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування