Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пентагон буде нарощувати інтенсивність операцій проти ІД

Субота, 12 грудня 2015, 05:46

Сполучені Штати будуть постійно нарощувати інтенсивність дій проти терористів "Ісламської держави" (ІД) в Сирії та Іраку.

Про це заявив Міністр оборони США Ештон Картер, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми вживаємо цілих ряд кроків (...), і ми плануємо зробити ще більше для активізації втілення в життя нашої стратегії з розкладання і знищенню ІД", - сказав Картер на спільній з британським колегою Майклом Феллоном прес-конференції в Пентагоні.

Картер додав: "Як я очікую, через тиждень, через два тижні, шість тижнів так далі, ми будемо робити все більше, задіювати все більші можливості, отримувати все більший ефект від наших дій".

"Це цільна ідея. Це те, про що просив нас президент Обама, це те, що ми можемо і продовжимо робити", - зазначив шеф Пентагону.

Феллон, у свою чергу, підтвердив позицію Заходу по російській участі в сирійському врегулюванні, заявивши, що для надання допомоги керованій США міжнародній коаліції проти ІД в Сирії Росія "повинна припинити підтримку Асада, допомогти завершити громадянську війну в Сирії, припинити нанесення авіаударів по опозиції, яка виступає проти Асада ".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...