Порошенко: Не повернемось на "базар, де панує політичний шантаж та імперські комплекси"

Субота, 12 грудня 2015, 16:47

Україна не повернеться назад, "на базар, де панує економічна агресія, політичний шантаж і імперські комплекси". 

Про це президент Петро Порошенко заявив на форумі депутатів місцевих рад партії "БПП", який проходить 12 грудня у Києві. 

"Ми запроваджуємо зону всеохоплюючої та вільної торгівлі, вже менше ніж через місяць. Попри шалений тиск і протидію Кремля, ця угода вступає в силу. Упевнений, за кілька років ця угода компенсує усі ті втрати, які наша економіка, бюджет, соціальна сфера і гаманець кожного українця зазнали від агресивного закриття Росією свого ринку для українських товарів", - заявив президент.

"Ми це здолаємо і перебудуємо свою промисловість, підвищимо якість і будемо присутні на європейських ринках", - додав Порошенко. 

"Ми не повернемося назад, на базар, де панує економічна агресія, політичний шантаж і імперські комплекси. Ми заробимо на європейському та інших вільних ринках світу", - зазначив президент. 

Він додав, що "попри негативний вплив війни, виведення з дії 20% промислового потенціалу України на окупованій території ми зробили все, щоб досягти макроекономічної стабілізації". 

"Зупинили піке нацвалюти, провели санацію банківської системи, і після шести кварталів безперервного падіння нарешті побачили перші паростки економічного зростання", - зазначив Порошенко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування