Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стан волонтера Зінкевич - стабільний, її готують до операції в Ізраїлі

Понеділок, 14 грудня 2015, 14:29

Лікарям вдалося стабілізувати стан медика-волонтера з медичного батальйону "Госпітальєри" Яни Зінкевич. Вона готова до перельоту на проведення операції в Ізраїль.

Про це повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім.Мечникова Сергій Риженко, передає Інтерфакс-Україна.

"У Яни дуже серйозний перелом хребта. Нам вдалося стабілізувати стан її внутрішніх органів і підготувати Яну до перельоту до Ізраїлю. Її стан стабільно важкий", - розповів Риженко.

Риженко також зазначив, що у Яни зламані ребра, був забій серця. "Яна борець і допомагала медикам боротися за життя. У вівторок спеціальним літаком Яна буде перевезена до Ізраїлю. Супроводжувати її будуть ізраїльські колеги", - додав Риженко.

Він також сказав, що всі документи за станом здоров'я Зінкевич були передані і вивчені ізраїльським лікарями, які визначили клініку, в якій і буде проведена операція.

Як повідомлялося, 5 листопада близько 4:00 автомобіль "Госпітальєрів", в якому була Яна Зінкевич, злетів з траси на слизькому асфальті і кілька разів перекинувся. Дівчину викинуло з машини. Її доставили в лікарню у важкому стані. Комбат "Госпітальєрів" також отримав травми і був госпіталізований.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування