Помічнику нардепа від БПП Голубова оголошено про підозру

Понеділок, 14 грудня 2015, 23:50

Прокуратура Одеської області в ході розслідування кримінального провадження за фактом приватизації Будинку прийомів Одеської облради оголосила про підозру 20-річному одеситу громадянину Б.

Про це повідомляє прес-служба Одеської прокуратури.

Наголошується, що чоловік підозрюється у створенні фіктивного підприємства з метою укриття незаконної діяльності (ч.1 ст. 205 КК України).

У прокуратурі зазначили, що не могли тривалий час встановити місце знаходження підозрюваного, так як він не знаходився за місцем постійного проживання.

"На даний момент він відмовляється давати свідчення та  співпрацювати зі слідством. Правоохоронні органи володіють інформацією, що чоловік працює в IT-компанії, пов'язаній з одним із народних депутатів України", - йдеться в повідомленні.

" Судом фігуранту справи обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з визначенням мізерної суми застави – близько 10 тисяч гривень, яку на даний час внесено", - повідомляє прокуратура.

Там також нагадали, що прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом відчуження комунального майна Одеської облради.

"Мова йде про приміщення Будинку прийомів на Французькому бульварі, 85, загальна площа яких становить 1,2 тис м кв, земельної ділянки - майже 2 га, а вартість всієї нерухомості – 22,5 млн грн", - зазначили в прокуратурі.

"Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що громадянин Б., про якого йде мова в повідомленні прокуратури, є помічником народного депутата від БПП Дмитра Голубова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування