Саакашвілі про причетність Кононенка до схем ОПЗ: Може бути

Вівторок, 15 грудня 2015, 21:28

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі не спростував і не підтвердив інформацію про причетність заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка до схем на Одеському припортовому заводі.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок ввечері, відповідаючи на запитання журналістів.

"Я однозначно не можу сказати - може бути, може не бути", - зазначив він.

"Там є два директора, у мене зараз документів при собі немає, але я не виключаю нічого", - сказав Саакашвілі.

"Там є політична складова, це політичне призначення Щурікова, який подав на мене в суд від імені ОПЗ. Це однозначно Мартиненко, бо вони не приховують. І є така Ткаченко. Вона може бути пов'язана з якимись людьми з президентської фракції, я не буду поширювати чутки, але й не буду їх прикривати", - підкреслив губернатор.

Серед іншого Саакашвілі повідомив, що деякі депутати з БПП обурюються його заявами щодо нардепа "Народного фронту" Миколи Мартиненка.

"У президентській фракції знайшлося багато людей, які на мене напали, коли я добився відсторонення Мартиненка, ну в будь-якому разі формального", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що у травні 2015 року наглядова рада Одеського припортового заводу призначила членом правління Ольгу Ткаченко, яку називають людиною близького до Ігоря Кононенка нардепа від БПП Олександра Грановського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування