Розвідка повідомляє про загибель російських військових на Донбасі

Понеділок, 21 грудня 2015, 12:21

Головне управління розвідки заявляє про загибель трьох російських військовослужбовців на території підконтрольної бойовикам частини Донбасу.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки в понеділок.

Згідно з повідомленням, у Безіменному в Новоазовському районі у результаті вибуху загинули двоє кадрових російських офіцерів, "які виконували обов’язки на посадах військових радників у 9 окремому мотострілецькому полку (Новоазовськ) 1 АК".

"З метою проведення розслідування обставин інциденту, до розташування полку прибула комісія на чолі з командувачем 1 АК Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ. Особовому складу обмежено вихід за межі військової частини", - зазначили в розвідці.

Крім того, розвідка повідомляє, що внаслідок "дружнього" обстрілу одного з підрозділів 1 армійського корпусу було поранено шестеро та загинуло четверо військовослужбовців. Серед них був кадровий військовий ЗС РФ у званні "майор".

Також у розвідці повідомили, що під час виконання диверсійно-розвідувальних завдань загинули вісім бойовиків 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування