Бойовики інтенсивно обстрілювали позиції сил АТО неподалік Горлівки

Понеділок, 21 грудня 2015, 18:13

У понеділок проросійські бойовики здійснили 18 обстрілів сил антитерористичної операції. Найбільше з них - неподалік тимчасово окупованого Донецька.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема, згідно з інформацією, десять разів бойовики зі стрілецької зброї та гранатометів обстріляли позиції українських військ поблизу Пісків.

"Близько другої години дня підконтрольні російській владі бандити впродовж півгодини інтенсивно обстрілювали одразу три наші опорні пункти на околицях Новгородського, що неподалік Горлівки. При цьому злочинці застосували стрілецьку зброю, гранатомети, великокаліберні кулемети, зенітні установки та 82-мм міномети", - сказано в повідомлення.

У прес-центрі АТО зазначили, що "для придушення вогневих точок противника українські воїни змушені були відкрити вогонь у відповідь із незабороненого Мінськими домовленостями озброєння".

"На цій же ділянці лінії розмежування сторін підрозділи російсько-терористичних військ провокували наших захисників біля Луганського та Артемового, обстрілюючи їх з великокаліберних кулеметів та гранатометів", - зазначили у прес-центрі.

Окрім того, на підступах до Маріуполя загарбники з гранатометів та стрілецької зброї один раз вдарили по Широкиному.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування