Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін ще "сподівається" домовитись з Україною і ЄС

Вівторок, 22 грудня 2015, 14:44

Президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ продовжить спроби домовиться з Україною та Євросоюзом щодо режиму торгівлі.

Про це він заявив, коментуючи підсумки переговорів, що завершилися напередодні у Брюсселі, передає ТАСС.

"Я думаю, що ми ще багато разів повернемося до цих питань. Ми хочемо налагодити відносини з нашими партнерами і з цієї тематики (щодо режиму торгівлі), з Україною хочемо, і з Євросоюзом хочемо", - сказав Путін.

При цьому він знову заявив, що переговори завершилися нічим не через позицію РФ.

За його версією, коли російські представники в Брюсселі "принципово поставили" спірні питання, керівник делегації ЄС нібито заявила, що "гра закінчена".

"Гра закінчена і пішли, а прес-реліз сьогодні випустили, що російська делегація зірвала переговори", - заявив Путін і додав, що "це не дуже по-європейськи, зовсім не толерантно".

Він в черговий раз перерахував російські "побоювання", як то: перехід РФ на європейські стандарти фітосанітарного контролю, технічного регулювання. За словами Путіна, Росії "треба час".

Як відомо, прем'єр РФ вже підписав скасування режиму безмитної торгівлі з Україною з 1 січня 2016 року у відповідь на введення в дію ЗВТ між Україною і ЄС.

Раніше Путін заявляв, що шансів домовиться з ЄС і Україною в РФ дуже мало.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування