В "Укропі" повідомляють про обшук у Корбана вдома

Четвер, 24 грудня 2015, 21:15
В Укропі повідомляють про обшук у Корбана вдома

У квартирі лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана, яка знаходиться у Дніпропетровську, у четвер ввечері відбувається обшук.

Про це повідомила речниця партії Євгенія Кравчук на своїй Facebook-сторінці.

"Прямо зараз у квартирі Геннадія Корбана в Дніпропетровську відбувається обшук представниками СБУ і Генпрокуратури. Мотиви невідомі. За законом слідчі дії вночі проводити заборонено", - написала вона.

ТЕРМІНОВОПрямо зараз у квартирі Gennady Korban в Дніпропетровську відбувається обшук представниками СБУ і Генпрокуратур...

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 24 грудня 2015 р.

"На штурм будинку силовики прибули 6 автобусами. Виламуючи двері, вони наказували всім лягти на підлогу", - додала Кравчук.

Водночас за інформацією журналістки Світлани Крюкової, Корбана відвезли до Києва.

Як відомо, 31 жовтня кандидат у мери Києва, член партії "Укроп" і найближчий соратник олігарха Ігоря Коломойського Геннадій Корбан був затриманий СБУ.

В ГПУ повідомили, що 31 жовтня проводять спільну з СБУ широкомасштабну спецоперацію із затримання членів організованого злочинного угрупування. 

Основні статті кримінального кодексу України, за якими була проведена спецоперація - 255, 191 (розкрадання майна) та 349 (пов'язана з викраденням людей), ГПУ вивчає причетність Корбана до керівництва організованою злочинною організацією. 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News