Аллеров став командувачем Національної гвардії

Середа, 30 грудня 2015, 21:59

Президент Петро Порошенко призначив нового командувача Національної гвардії України – генерал-лейтенанта Збройних сил України Юрія Аллерова.

Про це повідомляє прес-служба президента.

Юрій Аллеров
Юрій Аллеров
Прес-служба президента

Представляючи нового командира Нацгвардії особовому складу, викладачам і курсантам Національної академії Нацгвардії у Харкові, Порошенко зазначив, що Аллеров був одним із тих, хто працював над її створенням.

Порошенко наголосив, що знає нового очільника гвардійців як справжнього воїна, який гідно проявив себе у найважчі періоди проведення АТО.

"Останній раз в нас відбувалися непрості розмови і на Сарматі, і в Артемівську після виходу з Дебальцевого. Я бачив впертість і патріотизм цього генерала, який стоїть горою за своїх солдат, але разом з тим зробить все, щоб виконати наказ командувача і захистити Україну", - сказав президент.

"Я пишаюся такими генералами як Юрій Аллеров і впевнений, що цей вибір буде підтриманий всіма нацгвардійцями", - додав він, підписуючи указ про призначення.

Порошенко призначив командувачем Нацгвардії Юрія Аллерова
Порошенко призначив командувачем Нацгвардії Юрія Аллерова
Прес-служба президента

Аллеров подякував президенту за увагу до Національної гвардії і від усього особового складу привітав Порошенка з прийдешнім Новим роком і Різдвом.

"Намагатимусь зробити все можливе, щоб Національна гвардія не підвела вас, свій народ", - заявив новопризначений командувач. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...