Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники знову зупинили мільйони рублів на лінії розмежування

Понеділок, 11 січня 2016, 13:11

Прикордонники знову виявили на лінії розмежування сотні тисяч доларів, гривень та мільйони російських рублів.

Про це 11 січня інформує прес-центр Держприкордонслужби.

Чоловік намагався перевезти велику партію грошей автомобілем "Акура MDX" через контрольний пункт в’їзду/виїзду "Зайцеве".

В ході перевірки у спинках задніх сидінь авто прикордонно-митна оглядова група виявила спеціально обладнані 5 металевих сейфів з валютними коштами всередині. Кожен сейф був закритий на окремий ключ. Виявили сейфи тільки після того, як було демонтовано зовнішню обшивку, що була щільно приклеєна.

Всього зі сховків дістали понад 98 тисяч доларів США, 6 мільйонів рублів РФ, близько 15 банківських карток. Оперативно-слідча група проводить процесуальні слідчі дії, точна кількість іноземної валюти встановлюється.

Ще в одного громадянина України, який їхав на непідконтрольну територію, у цьому контрольному пункті виявлено у кишенях верхнього одягу 95 тисяч гривень.

Також у неділю прикордонники Краматорського загону в пункті контролю "Мар’їнка" виявили 200 тисяч гривень, які були приховані під обшивкою важеля коробки передач автомобіля "Шкода".

Крім того, прикордонники та працівники фіскальної служби у КПВВ "Зайцеве" затримали запакований сотнями тисяч доларів та мільйонами російських рублів "Ніссан". Попередньо встановлено, що українець віз на підконтрольну бойовикам територію 350 тисяч доларів та 5 мільйонів російських рублів.

Загалом з початку року у 14 випадках прикордонники Краматорського та Донецького загонів із взаємодіючими органами виявили на лінії розмежування у зоні АТО понад 2 мільйони гривень, більше 13 мільйонів російських рублів, 510 тисяч доларів США, 10 тисяч євро та 175 банківських карток.

Більшість коштів були виявлені у КПВВ "Зайцеве", "Мар`їнка" та "Новотроїцьке".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування