Яценюк блокує призначення Пасішника членом правління "Нафтогазу" - депутат

Понеділок, 11 січня 2016, 18:51

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк шляхом маніпуляцій з документами вже п'ять місяців блокує призначення Андрія Пасішника членом правління НАК "Нафтогаз України".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від БПП Сергій Лещенко.

Лещенко відзначив, що 10 серпня міністр енергетики Володимир Демчишин вніс на Кабмін документи щодо призначення Пасішніка членом правління "Нафтогазу".

"Питання не розглядалося чотири місяці і 10 грудня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк... повернув пакет документів назад в Міненерго! Причина? Обгрунтував це тим, що, починаючи з 5 грудня, Міненерго не керує "Нафтогазом", і, відповідно, не має права подавати членів правління", - зазначив він.

Как Яценюк отработал на Коломойского. 10 августа министр энергетики Демчишин внес на Кабмин документы о назначении...

Опубліковано Сергієм Лещенком 11 січня 2016 р.

"Пасішник - найлютіший ворог Коломойського. Він поламав багато схем олігархові. А Яценюк шляхом маніпуляцій з документами вже п'ять місяців не дає Пасішник пост члена правління "Нафтогазу", - заявив депутат.

Раніше Лещенко вже повідомляв, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков діють на догоду інтересам олігарха Ігоря Коломойського.

Як відомо, про домовленість з Порошенком і Яценюком Коломойський повідомляв і в березні 2015 року. Тоді угода, за його словами, стосувалася "Укртранснафти".

Наразі під слідством перебувають як мінімум двоє соратників Коломойського: колишній глава "Укртранснафти" Олександр Лазорко та екс-заступник дніпропетровського губернатора Геннадій Корбан.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування