СБУ провела масштабну спецоперацію у Попасній

Четвер, 14 січня 2016, 13:00

Служба безпеки спільно з Нацгвардією, поліцією, прикордонниками та військовими провела масштабну спецоперацію у Попасній на Луганщині для попередження диверсійних актів та виявлення бойовиків незаконних збройних формувань.

Про це у четвер інформує прес-центр СБУ.

За наявною у відомства інформацією, диверсійні групи "ДНР/ЛНР" планували напередодні святкування Нового року за старим стилем здійснити низку терористичних актів проти підрозділів сил антитерористичної операції, дислокованих у Попасній.

Учасники спецоперації провели співбесіди майже з п’ятьмастами мешканцями міста, шістдесят з яких пройшли поглиблену перевірку.

За її результатами правоохоронці затримали п’ять осіб причетних до незаконних збройних формувань бойовиків. Стосовно них проводяться відповідні слідчі дії, заначають в СБУ.  

Під час перевірки покинутих промислових об’єктів кінологічний підрозділ виявив схованку зі зброєю та боєприпасами. Співробітники спецслужби вилучили зі сховища одинадцять тротилових шашок, два протитанкових гранатомети, три ручні гранати та запали до них, дві протипіхотні міни тощо.

Перевіряється оперативна інформація щодо використання схованки диверсійною групою, яка мала здійснити теракти у Попасній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News